Danne får bada igen

Sommaren 2016 fick Danne Engström sin pool sönderskuren. Danielle är autistisk och det som förgyller hans sommardagar är att bada. När detta nådde stiftelsens ordförande, Fredrik Hallstensson började vi agera på en gång. Stort pådrag i sociala medier där vi eftersökte medhjälpare. 18 eldsjälar slöt upp och tillsammans byggdes en pool på rekordtid. Svenska folket samlade in över 80.000:- och har på så sätt också bidragit till att fler barn och ungdomar kan få en uppmuntran av GMIS. Detta projekt är det största och mest uppmärksammade vilket även resulterat i att vårt framtida arbete når längre och våra muskler blivit lite större.
Danne har en helt fantastisk familj och hans assistenter är ett gäng änglar hela bunten. Det är människor som dom och alla barn och ungdomar som gör att arbetet med stiftelsen är värt allt arbete som det innebär.

Tack till alla företag som gjorde detta möjligt!

RioPool, Würth i Sundsvall, Effektgruppen, Hyreslandslaget, DipKingen, Eitech, MittMedia, ToNo,  och alla ni eldsjälar på plats.

Artiklar:
http://www.st.nu/vasternorrland/sundsvall/manga-strommade-till-for-att-bygga-dannes-pool-jag-ar-otroligt-rord

http://www.expressen.se/nyheter/efter-sabotagen–har-far-danne-sin-nya-pool/

http://www.st.nu/vasternorrland/sundsvall/manga-strommade-till-for-att-bygga-dannes-pool-jag-ar-otroligt-rord

http://www.st.nu/vasternorrland/sundsvall/poolen-snart-fardig-se-dannes-totala-gladjeyra

http://www.st.nu/vasternorrland/sundsvall/efter-dannes-poolhistoria-nu-paborjas-nytt-projekt-for-att-hjalpa-utsatta-barn-och-ungdomar