Låt Clownen Daff Daff skoja vidare för sjuka barn

AV I Avslutade projekt INGA KOMMENTARER ÄN

OBS! Insamlingen är avslutad. Berners gick in med 48 000:- de kommande tre åren och löste detta problem för barnkliniken. Underbart Berners!

I dagarna har det uppdagats att lekterapin på Barn och ungdomskliniken i Sundsvall inte får beviljat medel för att betala Clownen Daff Daff som kommer och håller föreställningar för de sjuka barn som ligger på avdelningen.

Det här är något som vi på GMIS inte kan gå med på, så vi har bestämt att vi skall hjälpa till att samla in de pengarna.

Totalt sett handlar det om 48 000:- för ett helt års underhållning, men Min Stora Dag har gått in med 20 000:- redan så det fattas alltså 28 000:-.

Med er hjälp så hoppas vi att kunna ordna detta redan innan helgen är slut, sätt in en slant på vårt konto. Här kan ni hitta olika sätt att sätta in pengar: Sätt in ett bidrag/donation

Jag pratade med chefen för lekterapin som heter Maria, och vi hade ett långt samtal om detta. Både hon och jag blev bedrövade över hur man som politiker inte kan se värdet i att få sjuka barn att skratta.

Det finns barn på avdelningen som inte har skrattat på ett halvår som brister ut i skratt när Daff-Daff kommer på besök och skojar med barnen…

Jag kan inte se hur vi kan vända dessa otroligt sjuka barn ryggen. De är värda precis allt gott de kan få.

Klart som bara den att barnen skall få en chans att träffa Clownen Daff-Daff.

Så här säger Daff-Daff själv:

Det är inte roligt att ta medicin, men det är medicin att ha roligt.

Hjälper ni till?

Här kan ni läsa mer om det hela: http://www.st.nu/medelpad/sundsvall/clownens-besok-hos-sjuka-barn-hotas-pa-sjukhuset

Vad tycker du?