Jul jul strålande jul..

AV I Okategoriserade INGA KOMMENTARER ÄN

Hej!

Längesedan nu som vi uppdaterade er med vårt pågående arbete. Julen är för oss, som för många andra, en hektisk tid. Fredrik som jobbar i butik har massor att göra och det är samtidigt otroligt många ensamstående föräldrar som kontaktar oss och inte minst dom alla barn som är sjuka och behöver uppmuntran. Vi försöker såklart prioritera alla dom som behöver!
Just nu har vår otroliga Anders Sjödin i Matfors tagit taktpinnen för badrumsbygget i Vattjom hemma hos Seth. Anders är en av alla eldsjälar som borde höjas till stjärnorna om och om igen. Han är till vardags målare och har därför den kunskap vi behöver i Karmagruppen för att kunna föra arbetet framåt. Tack för allt du gör Anders! pst… ni som behöver ha målar/tapetserarjobb utförda borde i första hand kontakta Anders Måleri såklart!!

Som jag tidigare nämnde så är det även många familjer som behöver lite extra stöttning nu i jul. Såklart vill ju alla föräldrar kunna skapa den bästa av jular för sina barn men alla har inte dom ekonomiska möjligheterna som krävs. Vi hjälper därför en del av dem med exempelvis julmat, något paket eller varför inte anmälningsavgiften till simskolan som annars tas från matpengarna?

Tänk på att julen är barnens högtid och det är övervägande därför vi firar jul. Se till att försöka göra den till det bästa som går. Men kom också ihåg… det är inte det dyraste klapparna som får känslorna att svämma över av lycka. Det är att få vara tillsammans med dom man älskar och skapa dom fina traditionerna som sedan förs vidare i generationer.

Jag ska försöka uppdatera mer ofta så ni kan få se att era gåvor verkligen gör nytta!

Bilden nedan är Mio Olert som fått lite uppmuntran av Gladiatorerna. På bilden är han tillsammans med ordförande Fredrik som såklart är otroligt stolt och imponerad över Mios kamp mot cancer.
15355556_10154156634173589_4853256373911046326_n

Vad tycker du?